Gully Boy (2019)

Filmul indian Gully Boy online subtitrat este o poveste pe baza vieții rapperilor din Mumbai.

Gully Boy (2019) Film Indian Online Subtitrat


Regia: Zoya Akhtar
Actori: Ranveer Singh, Alia Bhatt, Siddhant Chaturvedi
An: 2019
Gen: Drama, Indiene, Muzicale
IMDB: 8.3


Gully Boy (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review Gully Boy (2019)

Gully Boy este povestea unui locuitor timid al mahalalei a carui viata se schimba datorita talentului sau. Murad (Ranveer Singh) este un student care trăiește într-o mahala din Dharavi din Mumbai. El se află într-o relație cu Safeena (Alia Bhatt), o studentă medicală care provine dintr-o familie musulmană ortodoxă superioară. Există tensiuni în casa lui Murad, în timp ce tatăl său Shakir (Vijay Raaz) primește oa doua soție, foarte mult spre disperarea mamei sale Razia (Amruta Subhash).

Între timp, într-o zi, un viitor rapper MC Sher (Siddhant Chaturvedi) este prezent în colegiul lui Murad și devine pătrat. La urma urmei, el a fost mereu interesat de rap. MC Sher o întreabă pe artiștii aspiranți să se întâlnească cu el și Murad salturiază cu această ocazie. MC Sher îi place lui Murad și îl motivează să facă publicitate. Murad ezită la început, dar el se comportă pentru mulțimea care îi dă un deget. MC Sher îi face chiar să filmeze un videoclip care devine foarte popular.

Cu toate acestea, Murad din filme indiene online nu-și poate continua pasiunea cu timpul. El este obligat să pătrundă în încălțămintea tatălui său și să devină șofer după ce acesta își fracturează piciorul. De asemenea, el are un complex datorită statutului său social. Ce se întâmplă în continuare formează restul filmului.

Reema Kagti și povestea lui Zoya Akhtar este promițătoare. Caracterul lui Murad este foarte bine scris și, de asemenea, lumea din jurul lui. Mulți care l-au criticat pe Zoya pentru a arăta lumea elitei în ZINDAGI NA MILEGI DOBARA [2011] și DIL DHADKANE DO [2015] ar fi cu siguranță surprinși.

De asemenea, scriitorii au asigurat că filmul Gully Boy  nu se dovedește a fi doar o poveste a unui rapper. Vorbește despre pasiune, aspirație și face un comentariu important despre sărăcie, straturi sociale, delincvență juvenilă, poligamie etc. Scenariul lui Reema Kagti și Zoya Akhtar este foarte eficient. O mulțime de cercetări au ajuns în film și arată. Mai multe secvențe sunt puternice și te-au lovit mult. Chiar și umorul iese foarte bine.

Dialogurile lui Vijay Maurya din Gully Boy  adaugă în continuare impactului, deoarece sunt acide. Poemele lui Murad sunt scrise de Javed Akhtar și au farmecul lor.