Guava Island (2019)

Guava Island (2019) online subtitrat, extrem de anticipatul film cu Childish Gambino (Donald Glover) şi Rihanna în rolurile principale, a avut premiera joi seara la Coachella, cu o zi înainte de recitalul rapperului la cunoscutul festival.

Cu o durată de 54 de minute, acest “thriller tropical” are o regie semnată de Hiro Murai, aflat în spatele camerei la “Atlanta“, serial în care Donald Glover joacă rolul principal, dar şi la hitul lui Childish Gambino,”This Is America”, care a triumfat la două categorii importante la premiile Grammy.

Acţiunea peliculei, filmată în Cuba, are loc pe o insulă imaginară, un fost Eden devenit un teren de opresiune, afectat de lăcomie şi de capitalismul sălbatic. Glover îl interpretează pe Deni, un cântăreţ iubitor de libertate, care devine o sursă de inspiraţie pentru întreaga insulă, sub ochii partenerei sale, Kofi, jucată de Rihanna.

Dacă unii fani s-au declarat dezamăgiţi că Rihanna doar joacă în acest film, fără să şi cânte, aşa cum susţineau zvonurile înainte de premieră, alţii s-au declarat şocaţi de asemănările dintre ce se întâmplă în Guava Island (2019) online subtitrat şi moartea recentă a rapperului Nipsey Hussle, cunoscut pentru activităţile sale în folosul comunităţii.

Guava Island (2019) Online Subtitrat cu o Calitate HD 1080p


Regia: Hiro Murai
Actori: Donald Glover, Rihanna, Letitia Wright
An: 2019
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 6.7


Guava Island (2019) Online Subtitrat


Trailer