Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2 (2017)

Personajele principale din filmul Gardienii Galaxiei 2 – Guardians of the Galaxy 2 online subtitrat, încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

Volumul doi este fără îndoială distractiv, iar pentru publicul ultraescapist din România acest aspect este probabil unicul care contează. Ce surprinde la sequel este totuşi că, dacă dezbraci filmul de efecte speciale şi de salturi în diverse zone ale galaxiei, abordarea scenaristică este aceea a unui sitcom cu cinci personaje care stau pe canapea şi se ceartă/împacă încontinuu. Nimic mai puţin sofisticat şi probabil cel mai mare reproş ce i se poate aduce filmului lui Gunn.

Gardienii Galaxiei 2 - Guardians of the Galaxy 2 (2017) Online Subtitrat in Romana

O altă senzaţie neplăcută este faptul că aventura Gardienilor pare a avea loc în curtea din spate a Universului cinematografic Marvel (MCU): chiar dacă eroii salvează din nou galaxia, senzaţia este că ei fac de fapt un grătar în curte, un barbecue party la care şi-au invitat vecinii cei mai săraci cu duhul. Faptul că un villain multiplu, Suveranii, se comportă ca nişte adolescenţi într-o sală de jocuri nu ajută, iar senzaţia ultimă a sequelului este că această aventură a gardienilor nu are practic nicio greutate în MCU. Şi, nu, secvenţa finală nu schimbă acest aspect, deşi va avea o greutate gigantică în viitorul francizei.


Regia: James Gunn
Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 7.7


Guardians of the Galaxy 2 (2017) Online Subtitrat


Trailer