Grown-ish (2018)

Grown-ish online subtitrat prezinta povestea lui Zoey, fiica cea mare a cuplului Johnson, o tanara populara, fashionista si in pas cu noile tendinte. Pasind acum intr-o noua etapa a vietii sale si anume facultatea. Ajunsa la Cal University, ZoZo descopera rapid ca lucrurile nu mai sunt atat de usoare precum au fost pana acum, fiind nevoie sa se implice cu adevarat daca doreste o schimbare. Noua comedie isi propune sa prezinte problemele actuale ale vietii academice din doua perspective diferite si anume cea a studentilor si cea a personalului administrativ al universitatii.

Alaturi de Zoey il vom mai putea vedea si pe Charlie, colegul lui Dre de la Stevens & Lido, despre care am aflat in episodul 3×23 ca este profesor de marketing la Cal University, predandu-si cursurile dupa un orar nocturn.

Pentru moment, atasati proiectului sunt Yara Shahidi si Deon Cole (Charlie). Mai multe informatii despre distributie urmeaza a fi comunicate in perioada urmatoare. Alaturi de creatorul si scenaristul Kenya Barris, din echipa de productie mai fac parte Anthony Anderson, Laurence Fishburne, Helen Sugland si Brian Dobbins.

Grown-ish (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Kenya Barris, Larry Wilmore
Actori: Francia Raisa, Yara Shahidi, Abraham D. Juste
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.4


Grown-ish SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:


Trailer