Grindhouse Nightmares (2017)

Bine ati venit la experienta Grindhouse ca si cum ar fi trebuit sa fii, linii de poveste ucigase si teme zig zig pe ecran in Grind-O-Vision, o plimbare nonstop cu palmieri, tunuri, masini musculare, trageri de motociclete, intalniri cu diavolul si mult mai mult. De la “Manhunt” la “Stripper with a Brock”, Grindhouse Nightmares este exploatarea cinematografică la maximum. Cu Michael Madsen și Regina Scream Queens, Linnea Quigley.

Pe meniu, în prima seară, se află Grindhouse Nightmares online subtitrat, o vignetă care îl interpretează pe Steve Munroe (The Comic 1985, Cercul Evil al lui Hitler documentar 2017) ca Sam, un bărbat care se trezește în lanț într-un vechi mine . Sângeroase și învinete, Sam descoperă repede că telefonul său mobil este în mâinile lui și sună frenetic. Pe de altă parte, este un străin amenințător (Vass Anderson: Superman 1978, Părintele Ted 1996), care oferă să joace un joc asemănător cu Saw, care ar putea să-i salveze viața … dar la un preț care provoacă șocuri!

Pe măsură ce se termină vigneta, am tăiat reclame pline de umor pentru lucruri cum ar fi saloane de înlăturare a părului (cu păpuși!), Pizza, asigurare și, bineînțeles, un PA pentru stampilarea bolii venerice. Apoi vin premiere pentru astfel de filme interesante precum Quintin Tarroteno (directorul “Puppies Reservoir,” desigur!) Gangster Musical “Pulp Faction”, viciously sexy “Bitches Nazis trebuie să moară”, cu tonuri de cățele goale (hee boobies!) ; “Elvis neagră”, care se ocupă într-adevăr de afaceri; care înseamnă “Sus Asskicker” și familia de canibali care iubesc distracția, care sunt “The Hill Chainsaw Hill Billies”.


Regia: Richard Driscoll
Actori: Patrick Bergin, Michael Madsen, Steve Munroe
2017
Gen: Groaza
IMDB: 2.6


Grindhouse Nightmares (2017) Online