Gridlocked (2015)

Gridlocked (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Allan Ungar
Actori: Dominic Purcell, Cody Hackman, Stephen Lang
Anul: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gridlocked

Ca un fan al filmelor de acțiune din anii 80 și 90, am avut o explozie absolută cu acest film. Fanii acelei ere / genuri vor iubi fără îndoială acest film și tot ce are de oferit. Filmul îl numește pe Dominic Purcell ca David Hendrix, un detectiv puternic și cu înaltă calificare, forțat să îl ajute pe actorul de la Hollywood, Brody Walker (Cody Hackman), cu sentința condusă de instanță.

După un proces recent de lege, Walker a fost condamnat la plimbare împreună cu un ofițer de poliție, în loc să facă timp în închisoare. Hendrix, care nu e groaznic, nu are nici o prostie, iar Walker-ul inteligent, plin de înțelepciune are cu siguranță cap de cap. Dar este forțat să-și pună deoparte diferențele atunci când are loc un atac criminal la o secție de poliție.

Această reluare foarte plăcută a scriitorului / regizorului Allan Ungar, care co-a scris filmul cu Rob Robol, își are influența evidentă asupra mânecilor sale. Dar are destule farmeci originale și moderne. Filmul poate aduce multe râde, dar violența și acțiunea devin teribile și realiste. Totuși, Ungar și Robol fac o treabă excelentă în ceea ce privește echilibrarea celor două, deși o mică parte din glume au căzut pe jos pentru mine.

Filmul are o castă uimitoare în plus față de Purcell și Hackman, care include Stephen Lang. Trish Stratus, Danny Glover, Vinnie Jones și Saul Rubinek. Dacă recenzia mea pozitivă încă nu a convins pe nimeni să o caute, trei cuvinte: Funky Cold Medina!