Greyhound (2020)

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial din filmul Greyhound (2020) online subtitrat cu Tom Hanks, un comandant al Marinei SUA trebuie să conducă un convoi aliat in timp ce este urmărit de un grup de submarine germane. Tom Hanks este comandant și trebuie să protejeze un convoi de nave militare ale Aliațiilor. El are misiunea de a traversa Atlanticul, în timp ce este urmărit de submarinele naziști.

Greyhound a fost scris de Tom Hanks, care interpretează rolul unui căpitan ce escortează un convoi de nave aliate care traversează Atlanticul de Nord urmărit de submarine germane din Al Doilea Război Mondial. Filmul urmăreşte novicii din echipaj în acest periplu terifiant, confruntaţi cu dubla responsabilitate de a veghea convoiul şi pe propriii colegi.

Pentru filmările la Greyhound, regizorul Aaron Schneider a construit un decor realizat pe USS Kidd, singurul distrugător american din Al Doilea Război Mondial, care şi-a păstrat configuraţia originală. Pentru mai multă autenticitate, anumite scene de interior au fost filmate la bordul navei de război, care a rezistat unui atac kamikaze în 1945 şi care se află acum în Louisiana, unde are statut de muzeu.

Din nefericire, spectatorii nu vor putea profita de toate aceste detalii pe marele ecran pentru că filmul nu va fi lansat în sălile de cinema. Din cauza pandemiei care s-a prelungit, în special în Statele Unite, producătorii au decis să aştepte. Sony a preferat să vândă Greyhound în exclusivitate către Apple.

Greyhound (2020) Film Online Subtitrat in Romana cu Tom Hanks


Titlu Romania: USS Greyhound Bătălie în Atlantic
Regia: Aaron Schneider
Actori: Tom Hanks, Stephen Graham, Elisabeth Shue
An: 2020
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 7.1


Greyhound (2020) Online Subtitrat


Trailer