Greenleaf (2016)

Deși membrii familiei Greenleaf conduc o mare biserică în Memphis, afacerile și viețile lor personale sunt pătate de lăcomie, adulter și alte păcate. E povestea unei familii de pastori din Statele Unite, până acum au ieșit două sezoane.

Ar putea fi catalogat ca un fel de soap-opera cu tendințe de Dallas/Familia Guldenburg. La o primă vedere, nu pune mari probleme în timpul vizionării, e doar un alt serial despre o altă familie din Statele Unite. Zic la prima vedere pentru că lucrurile nu stau chiar așa.

Oamenii ăștia din serial sunt profund putreziți pe interior, simțindu-se la adăpostul divin care le permite să omoare, să jefuiască și să fie complet lipsiți de scrupule. Se consideră fiind aleșii lui Dumnezeu pe pământ și oricine îndrăznește să le stea în cale în vreun fel e eliminat rapid. Consideră că, atâta timp cât au o biserică de condus, nimeni și nimic nu poate să-i judece, pentru că sunt mult deasupra oricărei legi umane.


Regia: Craig Wright
Actori: Merle Dandridge, Desiree Ross, Kim Hawthorne
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.3


Greenleaf SEZONUL 5 Online Subtitrat:

S05E01:

S05E02:

S05E03:

S05E04:

S05E05:

S05E06:

S05E07:

S05E08:


Trailer


Online Subtitrat

Deși membrii familiei Greenleaf conduc o mare biserică în Memphis, afacerile și viețile lor personale sunt pătate de lăcomie, adulter și alte păcate. E

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3.5