Green Room (2015)

Green Room (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Jeremy Saulnier
Actori: Taylor Tunes, Patrick Stewart, Imogen Poots, Anton Yelchin, Alia Shawkat
An: 2015
Genuri: Crima, Groaza, Muzicale
IMDB: 7.6
Durata: 95 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<7lA1HmpNmRo/verde" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Sinopsis Green Room (2015)

In filmul Green Room, o trupa de rock vad cum are loc o crima. Apoi ei sunt fortati sa lupte pentru a supravietui impotriva unor maniaci.

Trailer Green Room (2015)

Review Green Room (2015)

Când te întâlnești mai întâi Pat și grupul său, nu te poate ajuta, dar fii impresionat de modul agresiv de bani la minte ei sunt. Nu sunt exact de rulare în ea, astfel încât acest lucru are sens. Ele împart același telefon, vorbim despre concerte, cu rate de plata in minte.

Si sifon de gaz din rezervoarele altor mașini “, este ca și cum acestea erau mâinile vechi. Ei chiar primi ametit atunci când un Booker interviuri lor pentru un radio concert colegiu, și le pune o întrebare la fel de frivol ca “Nume trupa ta insulă pustie.” Așa că, atunci când Pat vede accidental un grup de skinheads înghesuiți în jurul unui cadavru, nu e nici o surpriză faptul că el și grupul său au deja un picior afară pe ușă. Sunt toate de afaceri.

Dar așa sunt tipii care sunt în afara pentru a le obține: punkiștii naziste care blochează Pat și echipajul său într-o încăpere în schimbare acoperită cu graffiti ia ordine de la proprietarul clubului auto grave Darcy Banker (Patrick Stewart), un tipul care descrie clubul ca o “mișcare, nu un partid.”

Saulnier amintește în mod frecvent telespectatorii că nici pro sau antagoniști ai acestuia sunt de mers pe jos de cărți din cartea mare, dar oamenii mai degrabă speriați care se întâmplă să fie prea serioase pentru propriile lor bunuri. Aceasta este esența scenei punk în conformitate cu “Camera Verde”.