Greed Heavy Is The Hand (2018)

O echipă de ucigași profesioniști din 2018 Greed Heavy Is The Hand își asumă un loc de muncă care îi face să fie prinși între agende politice, polițiști și un dealer periculos de arme. Alex și Reaper conduc o echipă de lovituri extrem de instruiți care au o viață aparent liniștită și o carieră cu normă întreagă.

Fancy vizionează “Greed: Heavy Is The Hand” în confortul casei tale? Căutarea unui serviciu de streaming pentru a cumpăra, a închiria, a descărca sau a viziona filmul regizat de Rodney Jackson prin abonament poate fi confuz, așa că aici, la Moviefone, doriți să faceți ridicarea greoaie.

Am enumerat o serie de servicii de streaming și de cablu – inclusiv opțiunile de închiriere, cumpărare și abonament; împreună cu disponibilitatea “Greed: Heavy Is the Hand” pe fiecare platformă. Acum, înainte de a intra în fundamentele modului în care puteți urmări “Greed: Heavy Is the Hand” chiar acum, iată câteva puncte mai fine despre mișcarea de acțiune.

Lansat în 2018, 2018 Greed Heavy Is The Hand îl numește pe Damien Michael Chase; pe John Emil D’Angelo și pe Kellie Dammar. Filmul are o durată de execuție de aproximativ 1 oră 16 minute și a primit un scor de (din 100) pe Metacritic; care a adunat recenzii de la critici cunoscători.

Curios să știu despre ce este vorba filmul? Iată povestea: “Omul lovit combină forțele pentru a lupta împotriva unui asasin de neoprit cunoscut doar ca Duhul”.


Regia: Rodney Jackson
Actori: Royce Beggs, Harley Castro, Damien Michael Chase
An: 2018
Gen: Actiune
IMDB: n/a


Greed Heavy Is The Hand (2018) Online Subtitrat