Greed (2019)

În filmul online Greed (2019), miliardarul de modă Sir Richard McCreadie (Steve Coogan) se pregătește pentru petrecerea sa de 60 de ani, care speră că își va repara reputația în urma unei anchete dăunătoare in fata publicului asupra practicilor sale de afaceri. Filmul taie între scenele primelor sale agitații de adolescent, ancheta, exploatarea muncitorilor din fabricile de textile din Sri Lanka și pregătirile actuale pentru marele eveniment la un hotel de lux Mykonos.

Fosta soție a lui Sir Richard, Samantha (Isla Fisher), este prezentă cu noul său partener, la fel ca și ultima iubită “trofeu” a lui McCreadie, si cei doi copii ai săi – fiica incepatoare in reality-show Lily (Sophie Cookson) și fiul îndepărtat plin de resentiment Oedipal Finn (Asa Butterfield) – și biograful său, Nick (David Mitchell). Ca refugiații de pe plaja locală, o arenă de gladiatori în stil roman, pe jumătate terminată, un leu apatic și o serie de renunțări la celebrități amenință să distrugă marea petrecere.

Cea mai recentă colaborare dintre Coogan și regizorul Michael Winterbottom începe să arate puțin obosit. (Duo-ul anterior a lucrat împreună la astfel de succese precum The Trip și 24 Hour Party People). În timp ce referințele la cultura pop abundă, glumele despre James Blunt, Gary Glitter și reality TV nu fac decât să facă ca filmul să se simtă datat, în ciuda subiectului său înverșunat , ceea ce nu ar putea fi mai oportun. Comedia Greed (2019) atinge distanțe mari și fără îndoială, va provoca câteva râsete ușoare, cu toate acestea nu provoaclă spectatorii în modul în care ar putea-o face.

Greed (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Michael Winterbottom
Actori: Steve Coogan, Isla Fisher, Shirley Henderson
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.9


Greed (2019) Online Subtitrat


Trailer