Great Big Boobies (2018)

Povestea Great Big Boobies film erotic online sa născut pe 17 martie 1979 ca Stephanie Gregory Clifford din Baton Rouge, Louisiana. Se numește Stormy Waters sau pur și simplu Stormy. Părinții lui Daniel s-au divorțat când avea doar patru ani și își petrecea copilăria cu mama ei. Nu era o copilărie frumoasă, a spus o dată. Ei nu au avut cu adevărat mulți bani, nici măcar pentru a plăti facturile de energie electrică.

Daniels a devenit stripteuză la vârsta de 17 ani și a lucrat la un club din Baton Rouge. În anul 2000 a devenit un artist de divertisment cu Agenția Teatrală Continental. Ea si-a ales numele de scenă inspirat de basistul lui Mötley Crüe; Nikki Sixx; care la numit pe fiica sa Storm. Ca fată din Louisiana; ea a ales numele de familie “Daniels”; după ce a văzut publicitatea lui Jack Daniel; care citea “favoritul sudic”.

În timpul activității sale; ea sa întâlnit cu Devon Michaels; care filma scenele de lesbiene pentru mai multe filme viitoare. Stormy a mers cu Michaels la filmul Wicked Pictures; unde a intalnit-o pe Brad Armstrong si a jucat impreuna cu Michaels in scena Sin City; American Girls Part 2. Dupa prima ei fata pe scena de fata; Armstrong ia invitat pe Daniels sa stea cu el. Din acel moment ea a continuat să facă doar scene lesbiene.


Length: 4 hrs. 0 mins.
Rating: XXX
Released: Mar 01 2018
Production Year: 2018
Studio: Wicked Pictures
Cast: Stormy Daniels, Angela White, Nina Elle, Brooklyn Chase, Bridgette B., Jasmine Jae, Kenzie Taylor


Great Big Boobies (2018) Online HD