Gray Matter (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Începând cu anii 1940, ființe străine cunoscute sub numele de “GRAYS” au fost văzute în întreaga lume cu gândul că ei vizitează planeta noastră pentru a studia specia și civilizația noastră înainte de a invada în cele din urmă … dar dacă greșim?

Și dacă sunt doar aici pentru a ne proteja? După ce un meteorit se prăbușește pe pământ, trezindu-i creatura extraterestră, o tânără este răpită de un străin “GRAY” pentru a ajuta la vânătoarea și distrugerea creaturii, înainte de a ajunge la un al doilea meteorit care a căzut pe pământ decenii mai devreme, dezlănțând – infestarea pământului.

Materia cenușie este ca un film de invazie sci-fi de modă veche; dar cu efecte mai bune! Există cu siguranță noduri la filme precum Războiul Lumilor (1953); Invazia Coruptrilor de Corp (1956) și Invadatorii de pe Marte (1953). Există chiar și o notă de Night of the Living Dead (1968) și acolo!

Alys Crocker de la ABCs of Death 2 (2014); Tormented (2014) și The Door (2014) este rece la rece și rezistent în rolul lui Annabelle. Mi-a amintit foarte mult de Brooke Adams și performanța ei clasică în Invazia Trupelor Snatchers (1978).


Regia: Greg A. Sager
Actori: Alys Crocker, Sean Patrick Dolan, Brenna Llewellyn
An: Filme Online 2017
Gen: SF
IMDB: 3.5


Gray Matter (2017) Online Subtitrat