Grănicerul – The Shepherd (2008)

Grănicerul – The Shepherd (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Isaac Florentine
Actori: Jean-Claude Van Damme, Stephen Lord, Natalie J. Robb
Anul: 2008
Gen: Thriller, Crima, Actiune
Durata: 95 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Grănicerul – The Shepherd

O unitate rebela a Trupelor Speciale Americane unelteste pentru a introduce fraudulos in Statele Unite heroina in valoare de 35 milioane de dolari.

Singurul obstacol in calea lor este agentul granicer de patrula Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), fost politist de la Omucideri, care are un plan ascuns. Infruntand atentatori sinucigasi cu bomba, tortionari sadici si oficiali corupti. De ambele parti ale frontierei, Jack nu are pic de mila, incercand de unul singur sa distruga un cartel intreg. In acest thriller exploziv de actiune.

După cum se dovedește in filmul The Shepherd, contrabandiștii sunt un rogue unitate de forțe speciale, condus de Benjamin Meyers (Stephen Lord). Si omul său din dreapta Karp (Scott Adkins), care au preluat toate operațiunile de contrabandă. In zona de uciderea kingpins majore de droguri Felix Nestor (Daniel Perrone) și Benito Ortiz (Luis Algar).

Jack și partenerul său Billy Pawnell (Gary McDonald) au de muncit pentru ei in filmul The Shepherd, în încercarea de a aduce în jos Meyers și funcționarea. Myers și acoliții lui să preia și un autobuz de amator misionar pentru contrabandă de droguri, dar și Jack Billy le urmărească peste graniță, în afara jurisdicției lor, iar Jack este capturat de poliția locală, care lucrează pentru Meyers.