Grand Isle (2019)

In filmul Grand Isle (2019) online subtitrat il vedem pe Buddy (Luke Benward), un tânăr ramas in pana de noroc, cu aspirații antreprenoriale și cu o familie de hrănit; ajunge sa fie arestat pentru crimă. Detectivul Jones (Kelsey Grammer) este gata să îl declare pe Buddy vinovat, dar acesta – rănit, învinețit și plin de sange – își sustine inocența și spune povestea despre cum a ajuns în acea situație.

Încercând să faca un ban cinstit, Buddy a fost trimis să repare un gard de scanduri, la conacul în care Walter (Nicolas Cage), un ursuz fost puscas marin, locuiește cu Fancy (KaDee Strickland), o fosta cântăreata de lounge. În timp ce Buddy încearcă să repare gardul înainte de sosirea unui uragan iminent, Fancy, flămândă de atenție, începe să flirteze cu Buddy. Când uraganul ajunge, Buddy este blocat și trebuie să rămână cu Walter și Fancy, până când trece furtuna.

În conacul din filmul online Grand Isle (2019), Fancy este enervată de faptul că Walter a uitat de aniversarea nunții lor, iar pe măsură ce cuplul se îmbată si devine tot mai inadecvat fata de Buddy, curând începe să devină evident că temperamentele violente și comportamentul beligerant al cuplului se datoreaza mai multor factori, nu doar alcoolismului și plictiselii unuia de celălalt. Buddy trebuie să-i demonstreze detectivului Jones, pe langa faptul că este nevinovat, și că subsolul conacului ascunde ceva terifiant.

Grand Isle (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Stephen S. Campanelli
Actori: Nicolas Cage, KaDee Strickland, Luke Benward
An: 2019
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.5


Grand Isle (2019) Online Subtitrat


Trailer