Gotham (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Inainte de Batman, a existat Gotham online subtitrat. Toata lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptatori impotriva crimelor si faradelegilor, un om al carui nume si reputatie sunt sinonime cu legea si ordinea.

Dar ce stim despre povestea lui Gordon si felul in care a ajuns comisarul politiei din Gotham dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora si a elimina numeroasele straturi de coruptie care faceau legea in Gotham (teren prolific pentru cei mai emblematici raufactori)? Si de asemenea, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina in viitor: Catwoman (Selina Kyle), The Penguin (Oswald Cobblepot), The Riddler (Edward Nigma), Two-Face (Harvey Dent) sau Joker?

Serialul Gotham este povestea care ne dezvaluie originile celor mai importanti raufactori si justitiari (Batman) ai DC Comics, dezvaluind un intreg nou capitol care nu a mai fost povestit pana acum.

Produs si scris de Bruno Heller, cel care a contribuit si la serialele The Mentalist si Rome, serialul urmareste ascensiunea unui politist si lupta pe care o duce acesta intr-un oras periculos si corupt, precum si evolutia celui ce avea sa devina cel mai popular supererou din timpurile noastre.


Regia: Bruno Heller
Actori: Ben McKenzie, Jada Pinkett Smith, Donal Logue
An: 2014
Genuri: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.9


Gotham SEZONUL 5 Online Subtitrat:


s05e01

s05e02

s05e03

s05e04

s05e05

s05e06

s05e07

s05e08

s05e09

s05e10

s05e11

s05e12


Gotham (2014)
Gotham (2014) Online Subtitrat in Romana

Inainte de Batman, a existat Gotham online subtitrat. Toata lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptatori impotriv

Editor's Rating:
5