Gorila Joe – Mighty Joe Young (1998)

Conform traditiei Disney, studioul ne aduce un film eveniment Gorila Joe – Mighty Joe Young. Pentru cei mai multi dintre noi, Joe este un mit si o legenda; este vorba de gorila imensa care are rolul de a proteja bastinasii dintr-un satuc din Africa.

Gorila Joe este in acelasi timp protectorul si cel ce ii tine companie singurei sale prietene, Jill (charlize theron). Impreuna ei formeaza o familie, neavind, nici unul dintre ei, o alta familie. Mamele lor au fost ucise de braconieri, cu 20 de ani in urma. Zoologul Gregg O’Hara (Bill Paxton), care explora Muntii Pangani din centrul Africii, intilneste o gorila uriasa, de 15 picioare lungime. El si Jill vor salva aceasta creatura inocenta de braconieri, oferindu-i un trai linistit si in siguranta intr-o rezervatie naturala din California.

Dar lucrurile nu stau asa cum cei doi si-au imaginat ca trebuie sa fie; siguranta lui Joe fiind din nou pusa sub amenintare. Faima lui il face o tinta pentru un mai vechi inamic al sau… un vinator nemilos care vrea sa-l rapeasca pe Joe pentru valoarea lui unica pe piata neagra a animalelor amenintate cu disparitia. Fiind cuprins de teama si confuzie; Joe reuseste sa evadeze din spatiul acesta cladit de om.


Regia: Ron Underwood
Actori: Bill Paxton, Charlize Theron, Rade Serbedzija
An: 1998
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 5.6


Gorila Joe – Mighty Joe Young (1998) Online Subtitrat