Gorenos (2016)

Gorenos (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Clarence Williams IV
Actori: Ken Sagoes, Mitchell Edwards, Lj Ugarte
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 4.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Gorenos

După cinci minute, am vrut să închidă acest film off.The actoria atrocious.I a dat seama nu a existat nici un fel am putut bucura de acest film când actorii pronounciated peste tot cuvintele lor și, în general, supra-a acționat. După cincisprezece minute, m-am răzgândit, nu pentru că a fost mai bine, dar care acționează pentru că nu am putut uita departe. Acum pot să spun sincer mă ​​bucur că nu am oprit.

Nu voi intra în detalii cu privire la numele sau specificul în această review.I’ll spune doar ce cred că tocmai am urmărit.

Acesta este un film care a fost aproape great.It a fost clar pentru mine scriitorii ne-a dorit sa ma uit la un film care nu a insulta inteligența noastră, care tocmai parcela face aluzie la la beginning.What face un film de groază mare? Ce te face să ne lase frustrat și nemulțumit un film de groază? Pornirea filmului off cu aceste întrebări se deschide o ușă pentru a continua intriga.

Doriți acest film este o parodie de filme horror proaste? Ar fi acest film doar un alt film de groază de rău? Se pare ca ei nu. Nu este timp pierdut, iar parcela se mișcă de-a lungul liniilor sunt amuzante la lina ori, dar niciodată nu am fost sigur dacă ar fi trebuit să fie … și dintr-un motiv pur și simplu ma făcut să vreau să vizionez chiar mai mult.

Uneori complot ar lua o scufundare nas și am fost sigur că am fost pe cale să fie la fel ca și agravată personajul principal a sugerat că ar urmări un movie.But rău, atunci caracterele pe care s-ar reacționa în mod realist și a salva day.


Trailer Gorenos