Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018)

Halloween-ul revine la viata intr-o noua aventura Goosebumps 2: Haunted Halloween online subtitrat, bazata pe seria de carti pentru copii cu acelasi nume a scriitorului R.L. Stine. Continuarea se invarte in jurul a trei prieteni care trebuie sa-l opreasca pe Slappy The Dummy de la inceperea apocalipsei de Halloween. In micul oras Wardenclyffe, in noaptea de Halloween, doi baieti pe nume Sonny si Sam; gasesc un manuscris numit „Haunted Halloween” intr-o casa abandonata, care anterior fusese detinuta de R. L. Stine.

Cand l-au deschis, ei l-au eliberat fara sa stie pe Slappy, care intentioneaza sa declanseze o apocalipsa de Halloween cu ajutorul aliatilor sai monstrii. Prietenii din Goosebumps 2 online subtitrat intampina accidental un nou val de necazuri condus de marioneta Slappy. Acum, Sonny, sora lui, Sarah, si Sam trebuie sa lucreze impreuna pentru a contracara complotul lui Slappy inainte ca totul sa fie pierdut. Filmul este amuzant si infricosator in cantiate egala.

Exista mister si descoperire toate combinate in povestiri. Exista un fel de omagiu al filmelor de groaza, asa cum vedem niste monstri clasici. Scenele mele preferate din Goosebumps 2 online subtitrat sunt cele cu decoratiuni de Halloween prind viata in magazin si lupta cu ursii gummi.


Titlu Romania: Goosebumps 2: Halloween bantuit
Regia: Ari Sandel
Actori: Wendi McLendon-Covey, Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor
An: 2018
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 5.6


Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018) Online Subtitrat


Trailer