Good Witch (2015)

O vaduva cu puteri magice din serialul Good Witch online subtitrat, care-si creste fiica in provincie starneste interesul si exasperarea unui doctor neincrezator venit dintr-un oras mare.

Recunoscand ca imi place serialul Good Witch online subtitrat de la Hallmark Channel se simte la fel de intelept ca si proclamarea iubirii tale catre muzica intr-un bar de motociclisti tarziu intr-o sambata seara. In serial exista aproape intotdeauna un sfarsit fericit si este plin de clisee inimaginabile, dar prezenta sau cel putin posibilitatea de a face magie face serialul mai atragator decat tariful standard al Hallmark-ului.

Si lucrurile rele se intampla in serial, desi in adevarata moda Hallmark Channel se petrec de obicei in afara ecranului. Oamenii mor, oamenii nu se inteleg, dar aceste lucruri sunt tratate intotdeauna in asa fel incat sa nu se impuna prea mult asupra emotiilor.

Serialul Good Witch online subtitrat urmeaza viata lui Cassie Nightingale, care incepe in primul episod ca o singura femeie care gaseste proprietarul unei case care apartinea unuia dintre stramosii ei. Se muta in casa si prin urmare in micul oras in care se afla. Ea poate sau nu poate avea puteri magice. Se pare ca are un talent pentru aranjarea coincidentelor, profitand de intamplari si stiind exact ce sa spuna la momentul potrivit. Ea poate fi o vrajitoare sau ea poate fi doar o persoana neobisnuit de sensibila si perceptiva.


Regia: Craig Pryce, Sue Tenney
Actori: Kylee Evans, Rhys Matthew Bond, Catherine Bell
An: 2015
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 7.3


Good Witch SEZONUL 6 Online Subtitrat:

S06E01:

S06E02:

S06E03:

S06E04:

S06E05:

S06E06:

S06E07:

S06E08:

S06E09:

S06E10:


Trailer


Online Subtitrat

O vaduva cu puteri magice din serialul Good Witch online subtitrat, care-si creste fiica in provincie starneste interesul si exasperarea unui doctor

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5