Good Kisser (2019)

Jenna (Kari Alison Hodge) și Kate (Rachel Paulson) din filmul Good Kisser (2019) online subtitrat sunt un cuplu aflat într-o criză liniștită; după aproape doi ani împreună, scânteia lor inițială s-a stins, pentru a fi înlocuită cu o ușoară vibrație și agresivitate pasivă. În speranța de a-și mări si relua viața sexuală, Kate aranjează un threesome cu sexy Mia (Julia Eringer).

Dar fisurile din această relație se adâncesc când Jenna descoperă că situația nu este în întregime așa cum parea de prima dată. Pe parcursul unei nopți, cele trei femei descoperă adevărata importanță a încrederii, onestității și a unei bune comunicării.

Jenna, în special, este ciudată și neliniștită, cu o nevoie disperată de a-i face plăcere prietenei sale. Iar aceste dificultăți prezintă o înfățișare izbitor de autentică a unui individ care explorează non-monogamia pentru prima dată.

Kate, pe de altă parte, este impulsivă și centrată pe sine, testând frecvent echilibrul de putere dintre ea și iubitele ei. Inocența lui Jenna o irită clar și acest conflict este greu de urmărit, totuși o necesitate în stabilirea deficiențelor care au dus la problemele lor în primul rând. Fiecare moment de ostilitate din filmul online Good Kisser (2019) este lăsat să stea în aer, dureros neadresat.

Good Kisser (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Wendy Jo Carlton
Actori: Kari Alison Hodge, Julia Eringer, Courtney McCullough
An: 2019
Gen: Romantice
IMDB: 4.8


Good Kisser (2019) Online Subtitrat


Trailer