Gomorrah (2008)

Gomorrah (2008) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama
Producator(i): Roberto Saviano , Maurizio Braucci
IMDB: 7.0
Regia: Matteo Garrone
Actori: Gianfelice Imparato, Salvatore Abruzzese, Toni Servillo


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gomorrah

Gomorra este bazata pe romanul lui Roberto Saviano și este o privire dură asupra lumii crimei organizate din Napoli, numite “Camorra”. De fapt romanul reprezintă o asemenea dezvăluire încât Saviano a trebuit să stea ascuns o vreme, iar apoi a primit o escortă de poliție permanentă din partea Ministerului de Interne italian. Filmul este alcătuit din șase episoade scurte cu tot atâtea personaje principale, care acționează în lumea interlopă dintre portul Napoli, Scampia Castelvolturno și Terzigno.

Un film şocant despre activităţile criminale ale Camorrei (mafia napoletană) format din mai multe poveşti cu personaje diferite, care evidenţiază lupta pentru supravieţuire a oamenilor simpli prinşi în angrenajul nimicitor al crimei organizate.

“Gomorrah” nu transmite nicio speranţă, părând o incursiune documentară extrem de realistă într-un infern din care se poate scăpa cu mare greutate şi numai prin fugă. Din păcate, numeroasele acţiuni prezentate în paralel produc confuzie, iar personajele sunt greu identificabile. Din acest motiv, imputabil fără îndoială lipsei de profesionalism a regizorului, efectul filmului asupra spectatorilor se diminuează.