Gold Coast (2015)

Gold Coast (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: Guldkysten
Regia: Daniel Dencik
Actori: Jakob Oftebro, Danica Curcic, John Aggrey
An: 2015
Genuri: Drama, Istorice, Romantice
IMDB: 5.5
Durata: 114 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6TLkSae9_UY/Guld" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Gold Coast (2015)

Sinopsis Gold Coast (2015)

Aproape o jumătate de secol după ce Danemarca a abolit comerțul cu sclavi, un avanpost colonial sălbatic permite practica de a continua în această ficțiune istorică de vis.

ciocniri optimismul naiv Un botanist danez cu realitatea dură a vieții coloniale din Africa de Vest în Gold Coast, o moralitate poveste atmosferica timpurie-al 19-lea, în care aerul de sare, umiditatea și groaza de eliminare sa îndepărtat de lege și ordine sunt palpabile , aproape sufocant, prin stilul febrilă perioada PIC. Documentar Helmer Daniel Dencik ( “Expediția la capatul lumii”), aduce un ochi uimitor și remarcabil simț al texturii la debutul său narativ în timp ce permite povestea în sine să alunece, limitând puternic sensually experienta pentru pacient și festival de artă mulțimi. Cu o datorie evidentă a lui Joseph Conrad “Heart of Darkness”, filmul Gold Coast fictionalizes misiune ambițioasă unui nevinovat în numele regelui danez pentru a transforma un cimitir într-o grădină, deschizând calea pentru coborârea personajului în deziluzie și nebunie, după ce descoperă mânerul că sclavia și cruzimea umană dețin încă de pe avanpost la distanță.

În 1792, Danemarca a devenit prima țară europeană care să interzică comerțul cu sclavi, dar cum povestea Dencik recunoaste tulburator, practica abominabilă a fost lăsată să se desfășoare în mod ilicit încă o jumătate de secol (relatărilor, până în 1848). Filmul incepe in 1836, cu o scenă de umilire grafic ca ei martir-erou închis, Wulff Joseph Wulff (Jakob Oftebro), este bătut și urinat de către doi ofițeri coloniale sadici, înainte de intermitent înapoi la reveria romantică pe care-l așteaptă înapoi acasă. Înapoi acasă la Copenhaga, scăldat în centrul atenției moale, logodnica blondă cu părul, Flitsbue (Luise Skov), îl acoperă cu sărutări înainte de a trimite Wulff pe comisionarului regelui: pentru a planta o plantație de cafea în limba daneză Guineea.