Godzilla vs. Kong (2021)

Legendele se ciocnesc în filmul Godzilla vs. Kong (2021) online subtitrat in romana, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă.

Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.


Regia: Adam Wingard
Actori: Millie Bobby Brown, Eiza González, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Kyle Chandler, Kaylee Hottle
An: 2021
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 7.4


Godzilla vs. Kong (2021) Film Online Subtitrat


Trailer


Ce aflam din trailer-ul filmului Godzilla vs. Kong (2021)

Clipul începe cu o explozie ce pune la pământ numeroase clădiri, iar oamenii se ascund în subteran pentru a se proteja de dezastrul uriaș.

Godzilla vs. Kong (2021) online subtitrat in romana pare să fie soluția la tot ce se întâmplă, în timp ce personajul lui Alexander Skarsgard, geologul Nathan Lind spune: „Asta este șansa noastră. Trebuie să profităm de ea”. „Avem nevoie de Kong. Lumea are nevoie de el pentru a opri ce urmează”.

Actrița Kaylee Hottle o interpretează pe puștoaica Jia, cea care poate comunica cu Kong. Godzilla apare în ocean și de aici lupta giganților începe.

Din distribuția filmului Godzilla vs. Kong (2021) online subtitrat in romana mai fac parte: Rebecca Hall (Ilene Andrews), Millie Bobby Brown, care reia rolul Madison Russell din Godzilla: King of the Monster, Julian Dennison, Brian Tyree Henry.

Godzilla Vs. Kong a fost confirmat pentru prima oară în 2015. Face parte din „MonsterVerse”, universul care unește acești giganți din istoria filmului sub o singură franciză. Producția a fost gândită ca un sequel atât pentru Godzilla: King of the Monsters, cât și pentru Kong: Skull Island.

Filmările au început în 2018. Pelicula urma să aibă premiera în mai 2020, dar a suferit numeroase amânări, ajungând cu lansarea până pe 31 martie 2021. Nu este prima oară când cei doi monștri se întâlnesc pe ecran, amândoi au mai apărut în filmul japonez din 1962 King Kong vs. Godzilla.

Noua peliculă Godzilla vs. Kong (2021) online subtitrat in romana este o reimaginare a celei originale de la Toho Studios, lansată în 11 august 1962.