Goana dupa alune 2 – The Nut Job 2 (2017)

Năzdrăvana veveriţă Surly din animatia Goana dupa alune 2 – The Nut Job 2 şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

În The Nut Job 2: Nutty by Nature/Goana după alune 2, animaţie intrată din 25 august în cinematografele noastre, năzdrăvanele animăluţe trăiesc fericite. Au hrană din abundenţă, obţinută fără efort şi fără concurenţă. Însă atunci când depozitul de nuci, alune şi alte bunătăţi se face scrum, Surly este nevoit să lase la o parte nonşalanţa şi glumele şi să aplece urechea la spusele partenerei sale, veveriţa Andie. „Calea uşoară nu întăreşte caracterul”, spune ea, iar noua situaţie a micilor animale de oraş o dovedeşte.

Smulgerea unei alune din copac este o aventură în sine, iar şterpelirea hranei oamenilor o adevărată capcană mortală. Din cauza primarului lacom şi hain, nici parcul nu mai poate fi un refugiu pentru rozătoarele disperate din oraş, însă cu Surly în poziţie de lider, ajutat de bunul său prieten, şoricelul Buddy, de Andie şi căţeluşa Precious (alături de un neaşteptat şi foarte drăgălaş aliat), micuţele animale sunt pregătite să înceapă un adevărat război de gherilă împotriva celor ce vor să le confişte şi ultima şansă la supravieţuire.


Regia: Cal Brunker
Actori: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Jackie Chan, Isabela Moner, Peter Stormare
An: 2017
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 5.1


The Nut Job 2 (2017) Online Subtitrat