Go Trabi Go (1991)

Go Trabi Go (1991) Film Online Subtitrat

Regia: Peter Timm
Actori: Marie Gruber, Wolfgang Stumph, Claudia Schmutzler, Marie Gruber , André Eisermann, Barbara Valentin, Billie Zöckler
Anul: 1991
Gen: Comedie
IMDB: 5.8/10

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Udo Struutz (Wolfgang Stumph), profesor în orașul est-german de Bitterfeld, Saxonia-Anhalt, in Go Trabi Go, este un mare fan al Goethe și vrea să viziteze toate locurile descrise în Goethe italiană Journey. În urma reunificării Germaniei, în 1990, el vede posibilitatea de a face acest lucru, deoarece acum este posibil pentru el și soția lui Rita (Marie Gruber) și fiica Jacqueline (Claudia Schmutzler) pentru a călători în Italia. Conducerea în Trabant lor de familie (numit “Schorsch”), au stabilit pentru a merge pe primul lor de vacanta in “Occident”.

Prima lor oprire în călătoria lor spre sud este Regensburg unde locuieste Struutz de fratele-in-lege (Ottfried Fischer), in filmul Go Trabi Go, care sunt portretizat ca opuse extreme familiei est-german. În urma acestei reuniune de familie scurt, familia cu Trabant lor este transportat de un șofer de camion prietenos în Italia în cazul în care continuă pe cont propriu din nou. Ajuns la Roma, camera împrumutat familiei este furat, care solicită mamă și fiică Struutz să-și alunge după hoț, nu numai recuperarea lor aparat de fotografiat, dar și banii pe care hoț a furat. Nu putea să vorbească la poliție cu privire la aceasta și a nu fi în stare să găsească din nou Udo, ei decid să verifice într-un hotel de lux cu banii recuperat. Între timp, Udo doarme în mașină după ce ați condus prin oraș toată ziua și este trezit de două tinere care doresc sa petreaca cu el, ceea ce duce la Trabantul conducere pe scări și carcasa fiind sfâșiată pe care apoi le înlocuiți cu piese de schimb colorate in Go Trabi Go. Familia reunește la Treptele Spaniole a doua zi și continuă pe Napoli în care Trabantul pierde acoperișul pentru că familia a uitat să-l asigure în loc în timp ce încercarea de a face o imagine de ei înșiși, cu Vesuvius în fundal.