Gnomeo și Julieta – Gnomeo & Juliet (2011)

Gnomeo și Julieta – Gnomeo & Juliet este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată între… doi pitici de grădină. Într-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet și Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiției dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline până la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este că atunci când nimeni nu se uită, piticii prind viață și se comportă exact ca ei.

De fapt, au împrumutat atât de bine trăsăturile oamenilor, încât și conflictul dintre pitici s-a transformat într-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague și Capulet, apartenența la clanurile Roșiilor din Grădina Roșie sau Albaștrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important și implică și foarte multe responsabilități.

Printre cursele cu mașina de tuns iarbă și incursiunile în piscinele oamenilor; se înfiripă idila dintre Gnomeo și Julieta; care; îndrăgostiți până peste urechi; sfidează îndelungata rivalitate a clanurilor lor.


Regia: Kelly Asbury
Actori: James McAvoy, Emily Blunt, Jason Statham
An: 2011
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.0


Gnomeo & Juliet (2011) Online Subtitrat