Glorie si iubire – Bajirao Mastani (2015)

BAJIRAO din filmul indian Glorie si iubire – Bajirao Mastani online subtitrat este unul dintre cele mai mari eroi necunoscuti din istorie; un Maratha Peshwa care a rescris adevarata esenta a iubirii si si-a aparat fara teama regatul, purtand peste 47 de razboaie lungi.

Inspirat de una dintre cele mai cunoscute povesti de dragoste indiene, filmul Glorie si iubire – Bajirao Mastani lui Sanjay Leela Bhansali profita din plin de perioada in care are loc actiunea. Vei vedea forturi gigantice, scene de lupta cu mii de figuranti, inclestari cu armele vremurilor si decoruri somptuoase. Niciun efort financiar nu a fost precupetit pentru a sublinia tentatiile din viata lui Bajirao; cel mai puternic barbat din imperiul ce ocupa jumatate din suprafata Indiei de azi.

Eroul va descoperi ca puterea sa nu este absoluta si ca aceasta depinde in mare masura de cat de multumiti sunt cei din jur. Inconjurat de intrigi, manipulare si negocieri pana si cu cei mai apropiati membri ai familiei; Bajirao va invata (si ne va invata) cat de fragile sunt confortul si fericirea.


Gen: Actiune, Drama, Indiene, Istorice
Scenariu: Nagnath S. Inamdar, Sanjay Leela Bhansali
IMDB: 7.2
Regizor(i): Sanjay Leela Bhansali
Actori: Ranveer Singh, Priyanka Chopra, Irrfan Khan, Deepika Padukone


Bajirao Mastani (2015) Online Subtitrat