Glass Chin (2014)


Glass Chin (2014) film online subtitrat

Regia: Noah Buschel
Scenariu: Noah Buschel
Actori: Corey Stoll, Katherine Waterston, Billy Crudup
Anul: 2014
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.2

Terenul de “Glass Chin” este familiar: Un jos-la-lui-noroc fosta boxer numit Bud “Sfântul” Gordon (Corey Stoll) funcționează ca un agent de supraveghere pentru locală New Jersey gangster JJ (Billy Crudup). Bud își petrece nopțile vizitează victimele loansharking JJ lui, și zilele lui de formare a semimijlocie tânăr pe nume Kid Sunshine (Malcolm Xavier). Când Bud lui Enforcer coleg Roberto (Yul Vasquez) ucide un om în timpul unei pat pliant, JJ Rame Bud pentru crima. Cu excepția cazului în Bud poate convinge Kid Sunshine pentru a arunca în lupta, JJ va lansa la filmul polițiști de Bud intră apartamentul victimei, “incriminatoare”, el în crima. Prins între o piatră și un loc greu, Bud driblează o serie de decizii proaste care pot duce la căderea lui.

Descrierea mea ar putea fi invocat de mai multe filme în mintea ta, filme despre boxeri-a lua arunca cu capul sau criminali de nivel scăzut anulate de propria lor prostie. Există într-adevăr este nimic nou sub soare, mai ales în domeniul zboruri neo-noirish de fantezie, cum ar fi acest lucru. Dar adevărata măsură a o poveste bună este în spun, și scriitorul-regizor Noe Büschel invarte de fire sa într-un mod neașteptat, în cele din urmă satisfăcătoare.

Acesta este un film Glass Chin de box fără o scenă meciului culminant, un film crimă fără violență pe ecran și un studiu de personaj în care oamenii discută dileme filosofice pe un capriciu. Este extrem de talky, uneori în detrimentul său, iar primele 20 de minute sau cam asa ceva se poate dovedi prea off-punerea pentru privitorul casual. Recunosc viziunea regizorului luat ceva timp sa folosit pentru a, cu mult timp sa ia și înclinație pentru elaborarea caractere se uită la aparatul de fotografiat în timp ce vorbesc cu cineva de pe ecran. Cu toate acestea, odată ce am aclimatizarea la ritmuri Büschel lui și a devenit investit în care acționează toate în jurul valorii de solid exprimate, am găsit mult să se bucure. O parte din distracție a venit de la realizarea cât subtil Büschel joacă notele necesare în povești de acest fel, și cum ciudat le joacă. De exemplu, motivații personajul principal este depinde de dorința sa de a redeschide un restaurant închis de către șeful și chinuia. Având în vedere rezultatul “Glass Chin”, trebuie să fi fost un restaurant al naibii de bun.