Give Me Liberty (2019)

Filmul Give Me Liberty (2019) online subtitrat privește comunitățile disparate din Milwaukee care trec prin mana lui Vic (Chris Galust), care conduce o camionetă de transport care ajută persoanele cu dizabilități. Fiul american al imigranților ruși, Vic, locuiește cu bunicul său într-un complex care adăpostește alți imigranți ruși, mulți dintre ei având nevoie de transport într-o dimineață la înmormântarea prietenei bunicului său.

Atunci când taxiul lor nu apare, Vic din filmul online Give Me Liberty, care se află deja în spatele masinii lui, ii se face milă și îi ajută cu masina pe rușii mai în vârstă, cu drumul, pentru ceea ce se așteaptă să fie doar o plimbare rapidă către cimitir.

Însă protestele din comunitatea de negrii din apropiere au dus la blocaje rutiere, astfel că, în timp ce dispeceratul continuă să il sune pe Vic cu ordine obscene să se grăbească. El nu îi poate duce pe ruși la cimitir, nu poate să îi aducă pe cei cu handicap la centrul lor de învățământ, și nu poate să o ducă pe Tracy (YouTube Star Lauren Lolo Spencer), o asistentă socială legată cu scaun cu rotile, sa ajungă la programarea ei.

Give Me Liberty (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Dați-mi libertate
Regia: Kirill Mikhanovsky
Actori: Lauren ‘Lolo’ Spencer, Chris Galust, Maxim Stoyanov
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.7


Give Me Liberty (2019) Online Subtitrat


Trailer