Girls with Balls (2018)

In filmul Girls with Balls (2018) online subtitrat toate fetele ce joaca volei in Echipa Falcons sfârșesc prinse în mijlocul nicăieri după ce mini-van-ul lor se strica. Doar ele știu că au aterizat pe teritoriul vânătorilor degenerați și că vânătoarea este în desfășurare. Astfel începe o noapte foarte lungă în care trebuie să alerge pentru viața lor și să-și testeze spiritul de echipă. Dar fetele sunt mai descurcarete decât par. În inima pădurii, tabelele se vor transforma între vânat și vânători.


Titlu Romania: Fete curajoase
Regia: Olivier Afonso
Actori: Guillaume Canet, Dany Verissimo-Petit, Denis Lavant
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: 4.2


Girls with Balls (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Girls with Balls (2018)

În timp ce Girls with Balls sunt într-adevăr un film foarte mic (nu este chiar așa de lung), distribuția este în mare parte necunoscută pentru majoritatea, dar destul de impresionantă. Dacă ați urmărit seria Netflix La Mante, atunci îl veți recunoaște pe Manon Azem.

In Girls with Balls, Manon Azem interpreteaza pe Morgana, care este foarte bland, dar si foarte rau. Morgana vrea să fie responsabilă, dar nu-i place foarte mult. În general, personajele sunt doar fete amuzante și ciudate care se luptă cu tot ce au. Sunteți obligat să găsiți propriul dvs. favorit.

Și apoi există antrenorul lor, care este un real dimwit care încearcă să oprească orice argument pe care îl au fetele. Este un tip foarte urs, care se întâlnește ca o versiune franceză a lui Kevin Smith sau a lui Jack Black.

Cu toate acestea, filmul include, de asemenea, Guillaume Canet care a fost în Danny Boyle, The Beach. Guillaume Canet a regizat, co-a scris și a jucat în drama crime Tell-One (2006), care este pur și simplu strălucitoare. În cazul Girls with Balls, el pare să se distreze cu o mică camee. Cum ar trebui.

Ca orice comedie grozavă bună, Girls with Balls este vorba de a fi amuzant și nebun, de asemenea, foarte sângeros. Acest film nu se ia în serios – deloc. Ceva care este cu siguranță harul lui mântuitor.

Nu poți să râzi, împreună cu tot ce se întâmplă ciudat. Dacă poți, atunci tu probbaly nu ar trebui să fie vizionarea unui film de genul asta.

De asemenea, de la scena de deschidere, vă veți familiariza cu troubadourul cowboy francez. Da, există un narator de cântări care apare din când în când. Îți dă indicații poetice despre locul în care povestea va merge mai departe.

Cel mai amuzant personaj (pentru mine, oricum) a fost de multe ori M.A., care este jucătorul de volei nerdy care se transformă într-un războinic minunat. Ea are câteva linii minunate și este amuzantă doar din expresiile feței ei singure. Louise Blachère interpretează M.A. și ea mă face să râd cel mai mult. Pur și simplu minunat!

Vizionarea lui Louise Blachère în rolul lui M.A. este ca și cum ar fi o femeie Napoleon Dynamite. Dar una care este, de asemenea, foarte fermecătoare și îndrăzneață. Da, și nu-ți fie frică să atragă sânge de la dușmanii lor ciudați!