Girl’s Blood – Aka x Pinku (2014)


Girl’s Blood – Aka x Pinku (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune
Scenariu: Kazuki Sakuraba, Takehiko Minato
IMDB Rating: 5,9
Regizor(i): Koichi Sakamoto
Actori: Yuria Haga, Oshima Haruka, Sanae Hitomi

Sunt foarte confuz, la cine este publicul țintă aici. E dramă serios parte despre problemele sociale grave, inclusiv identității de gen și abuzul conjugal. Dar, de asemenea, descrie un hardcore subteran lupta-club, “Girl’s Blood”, în care femeile se lupta pentru satisfacerea spectatori. Cu toate acestea, nu vă așteptați la o versiune japoneză a Raze, în timp ce pentru luptele sunt bine organizate, [Sakamoto are un bun palmares, cel mai recent au făcut 009-1: sfârșitul începutului], are toate clasa de WWE diviziune dive și de noapte amatori la dvs. strip-club local, combinat. Pentru că fără rușine panduri la fiecare stereotip sexist imaginabile, de la asistenta sexy prin scolarita sexy cantareata la idol sexy. Și nici măcar nu mi-a început la lupte noroi, filmat cu o astfel de Filmări lasciv, am fost cu adevărat jenat pentru participanți in Girl’s Blood. Apoi, există scene copioase și lungi de sex lesbiene, care par să fi rătăcit de la un alt gen cu totul, deși filmat cu o afacere bună mai mult stil și bugete mai mari decât de obicei pentru astfel de tarif.

Personajul central este Satsuki (Haga), cel mai bun luptător al clubului, dar care este înstrăinat de familia ei și refuză să se schimbe cu celelalte fete. Poziția ei ca Top Dog este contestată de sosirea Chinatsu (Tada), Girl’s Blood, bine versat în tehnici de MMA. După cei doi au devenit aproape, prieteni personale, dacă știi ce vreau să spun, și cred că ai face, se pare că ea este de lucru fără știrea soțului ei abuziv (Hideo), un maestru de karate care este impresionat de natura nesancționate din aceste crize. El răpește Chinatsu și spală creierul ei înapoi în supunere; mai rău, încă, el amenință să aibă Girl’s Blood închis. Există o singură modalitate de a rezolva lucrurile: că castan vechi de o bătălie școală-vs-școală, în care sa primele trei elevii vor înfrunta Satsuki doi colegii ei: dacă vor câștiga, Blood Fata devine oficial, dar în cazul în care pierde, ei vor trebui să desființeze pentru totdeauna [pentru că, se pare, acest lucru este modul în sancționarea arte marțiale lucrează în Japonia]. Veți fi surprinsă să aud acest concurs totul se reduce la meciul final, care vede Satsuki se confruntă în afara împotriva Chinatsu.

M-am uitat la versiunea Cut directorului, care ruleaza 128 minute, și mă întreb dacă acest lucru este, probabil, o parte a problemei; Poate că ediția regulat are o mai bună coerență a tonusului sau gen. Personal, am săpat acțiunii (și, din fericire, nu există nici o penurie), a fost dezinteresat în drama, și a dat seama de severe pentru a fast-transmiterea prin porno soft-core, oferind în același timp datorită în șoaptă meu că soția mea a fost afară. Nu că mințile ea: cu toate acestea, fluxul de comentarii sarcastice care cu siguranță ar fi rezultat, ar fi putut de bine scufundat ce șanse filmul Girl’s Blood a avut de orice evaluare serioasă. Aș fi greu împins-să mă cert cu ea în acest caz. În timp ce acest lucru ar putea fi cu adevărat descrisă ca un film cu ceva pentru toată lumea, există elemente la fel de importante, care vor fi de nici un interes – sau chiar în mod activ în afara punerea – pentru aproape oricine. În cazul în care creatorii au făcut până mintea lor ceea ce au vrut să fie, rezultatul final ar fi fost probabil mai puternic.