Girl in Woods (2016)

Girl in Woods (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Jeremy Benson
Actori: Charisma Carpenter, Juliet Reeves London, Jeremy London
Anul: 2016
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

<-S-vZEcTaF0/giw" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Girl in Woods (2016)

Sinopsis Girl in Woods (2016)

In filmul online Girl in Woods, dupa un accident tragic, Grace se afla singura si pierduta in munti. Ea se lupta pentru supravietuire si afla ca este mult mai complicat din cauza trecutului ei.

Review Girl in Woods (2016)

Există atât de mult pentru a admira și să se bucure în bizar supravietuitor psiho-FETE thriller regizorul Jeremy Benson, în pădure, că ei nefericită pentru a vedea aceasta ingreunata de cateva abateri majore, cele care sunt greu de iertat. Dar, dacă vă aflați în starea de spirit pentru a trece aceste poticneli frapante, s-ar putea fi impresionat de toate lucrurile pe care le administrează pentru a obține dreptul.

Filmul stele Julieta Reeves ca Grace, o tânără femeie profund tulburată, care este chinuit de un atac violent nesfârșită de coșmaruri și halucinații (FETE IN WOODS s-ar putea stabili de fapt, noi recorduri pentru secvențele de vis din cadrul secvențelor de vise), dintre care cele mai multe sunt centrate în jurul pistolul hidoasă sinuciderea tatălui său (Jeremy London), că ea a asistat ca un copil și care a afectat în mod irevocabil ei. Din fericire, prietenul ei de înțelegere este de partea ei și decide, după o anumită Bout rea de viziuni chinuitoare, că ceea ce Grace are nevoie pentru a calma capul ei este un week-end frumos departe în mijlocul bum-dracu ‘nicăieri, în cea mai adâncă de păduri adânci.

După un accident brutal (sau este?) Fells pretendent, Grace începe să se destrame în continuare. Lipsa de blocuri de receptie telefon mobil incercarile ei de la obținerea de ajutor și a forțelor ei mai departe în pădure și mai adânc într-un val nesfârșit de amintiri sângeroase și ireal tatăl ei târziu și mama ciudat rînjind (Charisma Carpenter). Se pare că mama și tatăl ei a avut o relație cu probleme și efectele acesteia sunt ceea ce a dus la aprinderea boala mintala, care acum amenință să o consume. Între timp, în “lumea reală”, Grace începe de vânătoare un humanoid șobolan monstru înnegrit care arata ca unul dintre ghouls din Coborîrea și conversații literal cu ea însăși (Reeves apare ca propria-i conștiință, un dispozitiv hokey care nu funcționează niciodată) și Bunicul ei mort de mult timp, aparent sunniest persoană din viața ei probleme scurt.