Gintama (2017)

Gintama (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Yûichi Fukuda
Actori: Shun Oguri, Kôichi Yamadera, Takayuki Yamada
2017
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Gintama

Gintama este un film de acțiune live despre samurai în perioada Edo (1603-1867), adaptat din seria manga, cu același titlu de Sorachi Hideaki, regizat de Fukuda Yuichi. În ciuda stabilirii povestii din epoca Edo, filmul este unic care pătrunde în limitele timpului în care există echipamente ale epocii moderne, cum ar fi motociclete, telefoane mobile, chiar străini.

Povestea Sakata Gintoki (Oguri Shun) este o figură samurai rebel în perioada Edo numită Shiroyasha, ceea ce înseamnă un demon alb. După un mare război împotriva străinilor care invadează pământul, împreună cu cei doi prieteni loiali, Shimura Shinpachi (Suda Masaki) și Kagura (Hashimoto Kanna), lucrează ca liber profesioniști pentru a plăti chiria lunară de ședere. Într-o zi, prietenul din copilarie al lui Gintoki, Katsura Kotarou (Okada Masaki), este atacat de un criminal misterios. Când a investigat autorul, cineva a cerut ajutorul lui Gintoki pentru a găsi o sabie. Mai târziu cunoscut, făptașul și sabia au fost legați între ei.

La fel ca filmul super-erou al lui Deadpool, unul dintre cele mai importante momente din acest film îl reprezintă personajele. Care rupe cel de-al patrulea perete, unde vorbesc adesea cu publicul. Multe scene sunt un tribut de la alte manga populare sau anime, cum ar fi One Piece la Dragonball. Chiar și unele alte anime (serie) cifre, de asemenea, apar. Scena de deschidere în sine este, de asemenea, ambalate destul de unic, prin introducerea doar un singur caracter.