Gilbert (2017)

Gilbert (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Neil Berkeley
Actori: Gilbert Gottfried, Dave Attell, Joy Behar
An: 2017
Gen: Documentare, Biografie, Comedie
IMDB: 7.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Gilbert

Cred că prima dată când l-am văzut pe Gilbert Gottfried a fost în “Sâmbătă noaptea vii” în 1980. Am împlinit 21 de ani și nu am obișnuit să văd “Sâmbătă noaptea vii”, așa cum a făcut-o noul Wave de 21 de ani nu, de regulă, obișnuiești să stai în nopțile de sâmbătă, așa că bănuiesc că mă uitam, căci căpitanul Beefheart era oaspetele muzical. Gottfried se afla pe unul dintre segmentele Ur – “Weekend-Update” – o durere buna a fost “Raportul rachetei” – si se plange de antisemitismul (imaginat) al unuia dintre celelalte schite ale spectacolului. Cu indignare, strigă: – Cine scrie aceste lucruri? HITLER? În timp ce nu am devenit niciodată un devotat de cluburi de comedie, de atunci am fost un fan.

Asa ca ma asteptam sa ma bucur de “Gilbert”, un documentar despre Gottfried in regia lui Neil Berkeley, mult mai entuziasmat decat am ajuns sa fac. Banda de film a filmului este diferența dintre stilul de comedie scandalos, limitat de testare (atât în ​​materie de livrare și de livrare), cât și de relativ stabil, iubitor și aparent neașteptat de sănătos, pe care el îl împarte cu soția sa de zece ani , Dara Kravitz, și cei doi copii mici ai lor.

Ziua din urmă a lui Gottfried este de două ori mai mare. Pe de o parte, este foarte iubit pentru munca lui Disney. Jucând rolul unui papagal în “Aladdin” și al diverselor sale spinoffe de jocuri video și de jocuri video. Și, bineînțeles, el a fost odată șampania Aflac de asigurări de sănătate. Până când o serie de bancuri presupuse a fi insensibile despre tsunami-ul din Japonia din 2011. Gottfried postat pe Twitter, l-au tras din acel spectacol lucrativ (și simplu).