Giant – Handia (2017)


Ajută cu o donație! Help us with a Donation!

O poveste Giant online subtitrat despre cel mai înalt om din lume, aceasta este o dramă neliniștită din epoca bască axată pe rivalitatea fratelui.

Handia online subtitrat, așa cum este cunoscută în limba sa maternă, provine din nordul Spaniei, lângă granița franceză, o regiune cunoscută pentru patrimoniul cultural și politic unic. Istoria bascilor este pusă pe seama expunerii începând de la începerea filmului și suntem în curând forțați să luptăm în timpul primului război carlist (1836, pentru a fi exact) când farmboy Martín este redactat de forțele Carlist.

Această armată a susținut aderarea tronului fratelui Carlos (de aici și numele lor) al regelui Ferdinand al VII-lea, pe care Isabella și regentul ei au avut-o mai liberale, care au reușit să desființeze (sau cel puțin să revină) autonomie.

După cum arată istoria, lucrurile nu s-au dovedit atât de bine pentru Carlisti, iar Martín ne aduce să experimentăm o parte din durere; vărsarea de sânge, confuzia, moartea și pierderea sunt împinse la noi, ducând la pictura o imagine Pollock a luptei zadarnice; în timpul căruia Martín își pierde folosirea brațului drept, făcându-l într-o fermă oarecum lipsit de valoare.


Regia: Aitor Arregi, Jon Garaño
Actori: Ramón Agirre, Iñigo Aranburu, Iñigo Azpitarte
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Istorice
IMDB: 6.9


Giant – Handia (2017) Online Subtitrat


PortalulTauTV.com
Giant - Handia (2017) Online Subtitrat in Romana

Handia (2017)

Notă film - PortalulTauTV.net:
4