Ghosthunters on Icy Trails (2015)

Ghosthunters on Icy Trails (2015) film online subtitrat

Titlu original: Gespensterjäger
Regia: Tobi Baumann
Scenariu: Tobi Baumann, Murmel Clausen
Actori: Anke Engelke, Milo Parker, Bastian Pastewka
Anul: 2015
Gen: Comedie, Familie, Fantezie
IMDB: 5.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Daca va placut Ghostbusters și / sau Men in Black și au pe cineva în suportul cinci-șapte vârstă în casa ta în căutarea de a merge la film, această co-producție irlandez este distractiv destul de inofensiv, care va trece câteva ore. Un tânăr numit Tom, interpretat de tineri actor britanic Milo Parker, descoperă o fantomă În medie infricosator în subsolul casei sale, temerile sale inițiale sunt atenuate când va afla că Hugo ar putea avea un nume pretentios dar e un fel decent de stafie.

Hugo apoi caută ajutor lui Tom în recuperarea propria casa bantuita, care a fost anexată de către urât AIG (Ancient Duhul Ice), care este, de asemenea răspândește în întreaga iarnă orașului lui Tom. Dar un băiat și o fantomă benigne nu sunt de gând să rezolve această problemă pe cont propriu, astfel încât acestea să caute ajutor de specialitate. Hetty Cuminseed (Anke Engelke) este un profesionist ghosthunter cu un pic de o problemă de atitudine. Ea devine dat afară din Ghosthunters Institutului Central – al cărui acronim este, evident, un joc pe versiunea din lume de film de CGI – dar, în ciuda respingerii ei inițială a perechii, ea decide să se rostogolească cu ei, mai ales ca cele de mai sus Duhul Ice antică a fost responsabil pentru statutul ei de șomaj.

De interes irlandez, Amy Huberman apare ca receptionera la CGI într-un cameo amuzant, dar care a fost la fel de surprinzătoare ca și acesta devine într-un film Ghosthunters care nu va speria cel mai mic dintre membrii audienței, dar ar trebui să le-au înrădăcinare pentru băieții buni și poate chiar încălzire la noțiunea de fantome. Este un film ușor de deviere, a făcut în mod clar în cadrul-șeptari, dar Ghosthunters: pe trasee Icy nu va ține Pixar sau Disney costume treaz noaptea. Ea se putea obține o continuare, deși.