Ghosthunters (2016)

Ghosthunters (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Pearry Reginald Teo
Actori: Liz Fenning, Anna Harr, Stephen Manley
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 3.0


Se lucreaza la subtitrare!


Trailer Ghosthunters (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=wyYr1382xpA


Review Ghosthunters (2016)

Initial, Hetty Cuminseed nu vrea nimic de a face cu Tom, dar informațiile pe care le divulges despre ASG fantoma lui Hugo. Si motivul din spatele mutarea lui la legăturile de subsol ale lui Tom cu o activitate ciudată. Că ar fi monitorizat înainte de a fi demis de Institutul Central Ghosthunting. Tom si Hugo ar putea fi doar mana de ajutor ea trebuie să ia în jos suspectate AIG.

Chiar dacă eu sunt un adult, am încă bucura de vizionarea de filme pentru copii cu condiția ca acestea sunt genul care nu s-au mut în jos prea mult. După ce toți copiii sunt mai deștepți decât unii oameni fac afară. Din fericire, Vânătorii de fantome pe potecile Icy este un film care înțelege acest lucru și amestecuri de acțiune-copil prietenos și umor. Cu un complot care este atât de interesant pentru copii. Pentru a viziona și pentru adulți să se bucure de asemenea.

Acolo e stângace, dar drăguț fantoma lui Hugo, care este destul de un personaj distractiv și fricos. Incă curajos tânăr Tom care copiii se vor conecta instantaneu și se referă la. Arunca la adult Hetty care înțelege Tom mai mult decât părinții lui ar putea vreodată și ai o echipă câștigătoare pe mâini. Cu un infam de gheață-monstru pe liber, o, mucos Institutul Ghosthunting Central snooty uita în jos nasul lor și sora brattish mai mari Tom.

Există o mulțime de Tom, Hetty și Hugo să se revolte împotriva.Cu amestec de acțiune și CGI fantome vii, puțin din cap față Bărbați în negru. Cu baleiaj său aventuros și factorul său de distracție generală. Vânătorii de fantome pe potecile Icy unele divertisment ghosthunting care poate fi savurat de către întreaga familie.