Ghost in the Shell (2015)

Ghost in the Shell (2015) Film Online Subtitrat


Titlu original: Kôkaku Kidôtai
Regia: Kazuchika Kise, Kazuya Nomura
Actori: Maaya Sakamoto, Ken’ichirô Matsuda, Tarusuke Shingaki
Anul: 2015
Gen: Animatie, Actiune, SF
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_NBCWARtQrY/Ghost.in.the.Shell." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Ghost in the Shell

Ghost in the Shell este una dintre cele mai francize anime cele mai durabile si mai indragite. De asemenea, cunoscut pentru inspirație pentru Matrix. Este, de asemenea, una dintre cele mai francize remodelate cu multe iterații și versiuni alternative. Care nu sunt pe deplin accesibile pentru unii privitori. În cazul în care se poate trece acest obstacol, literal nou film posedă de înaltă calitate Sci-Fi cu lucrări de artă excelente și cu acțiune de voce.

Terenul este o continuare de cele mai recente Sculați: Arhitectura alternativă animație TV, care este versiunea de televiziune a patru filme Scoală-te. În cazul în care toate aceste etimologii te confunda, este bine, această serie este cunoscut pentru complexitatea sa. Ridică-te în sine este o nouă reprelucrare, astfel, opera de arta s-ar putea să nu arate ca versiunea veche, mai ales mai suplu protagonist Motoko Kusanagi.

În timp ce acest lucru nu este atât de out-of-the-lume, la fel ca multe iteratii anterioare, nu este ușor disponibilă pentru nou-veniți, chiar și pentru fanii care nu au ceas versiunea Sculați. Este skimped pe mai multe povești, și introduceri de caractere. Cu siguranță, nu are “anterior pe” segmente, astfel încât acest lucru poate simți alienanta, mai ales atunci când filmul are multe jargon și termeni specifici asociat cu parcelă.

Din fericire, producția pură este suficient de strălucitoare pentru a compensa inaccesibilitatea. Lumea Motoko trăiește se face foarte splendid, este, de asemenea, lumea cu prejudecată, nu pentru culoarea pielii, ci pentru piesele protetice una poarta in interior. Motoko se naște pe deplin mărită, ceea ce face ea un agent special.


Trailer Ghost in the Shell

https://www.youtube.com/watch?v=SSIVecWk6XA