Gherila – Guerrilla (2017)

Serialul Gherila – Guerrilla online subtitrat spune povestea unui cuplu ale carui relatie si valori sunt testate cand fac trecerea de la activismul politic la combativitatea radicala in Londra anilor ’70. First Ridley scrie magnificul 12 Years A Slave. Apoi, el face trei sezoane de “American Crime” la American TV, si chiar daca nimeni nu a urmarit al treilea sezon, deoarece au trebuit sa-l anuleze, a fost fantastic.

Si acum avem Gherila – Guerrilla online subtitrat, pe care nu eram prea sigura ca vreau sa il vad, dar este, de asemenea, foarte, foarte bun. Am facut doar liste de “Cele mai bun 10” pentru filme, dar cu calitatea de televizor atat de inalta in ultimii ani, am inceput sa o fac pentru televiziune acum, si exista o sansa foarte buna ca “Guerrilla” sa fie destul de bun.

In timp ce toata lumea vrea sa vorbeasca despre actorii / actrita principala, m-am gandit ca au fost doua performante mari in sustinerea unor roluri care merita mentionate: Zawe Ashton ca Omega, unul dintre liderii rezistentei negre din mainstream, si Daniel Mays ca Cullen, unul dintre detectivii incearca sa prinda gherilele.


Actori: Freida Pinto, Idris Elba, Babou Ceesay
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 5.7


Guerrilla (2017) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06