Ghayal Once Again (2016)

Ghayal Once Again (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sunny Deol
Actori: Sunny Deol, Soha Ali Khan, Om Puri
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Indiene
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ghayal Once Again

Acesta este un film de acțiune excelent și revigorant de la lucrurile de bang bang pe care le vedem foarte des. Spre deosebire de filmele de actiune, unde accentul se pune doar pe actiune, acest lucru are multe pietre si emotii in el. Chiar te prinde greu. Nu a existat niciodată un moment plictisitor în întregul film.

Modul în care a fost demonstrat Mumbai a fost uimitor, în special scenele de acțiune din viața. Arăta foarte realist, ceva ce majoritatea filmelor comerciale nu au dreptate. Directorul de acțiune a făcut o treabă uimitoare în a face ca filmul să arate cât se poate de realist. Unele acțiuni sunt coregrate atât de strălucit încât am vrut de fapt teatrul să-l deruleze.

Povestea este brută, grandioasă … uneori peste vârf, dar acesta este semnul distinctiv al filmelor Sunny Deol. Nimic nu e chiar rău în asta. Începe de unde a părăsit prima parte. Ajay Mehra este închis și este acum șeful unui ziar de investigație care luptă pentru cei defavorizați. Soarta îl apropie mai mult de un grup de copii care, din greșeală, mărturisesc o crimă. Acest lucru le face mai aproape de antagonistul care va distruge orice urmă de crimă. El subminează și abuzează întreaga mașinărie pentru a-și face drumul. Cum ajay Ajay această rețea și ieșind câștigătorul formează nucleul filmului.