Get the Girl (2017)

Get the Girl (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Eric England
Actori: Justin Dobies, Elizabeth Whitson, Noah Segan
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Get the Girl

Alexandra este o blonda superba in pragul divortului. Prezentandu-se drept un mostenitor bogat determinat sa o cucereasca, Clarence il angajeaza pe Patrick sa il ajute sa ii cucereasca inima. Patrick pune la cale un plan nebun: ii va rapi pe Clarence si pe Alexandra, ii va duce la conacul lui Clarence din Los Angeles si il va lasa pe acesta sa faca pe eroul. Lucrurile se complica cand Alexandra se dovedeste a fi mai tare decat Patrick si complicii sai.

Astfel, noul lucru pentru directori de groază condimentat este de a face primul lor film de groază non, uneori cu elemente de groază, dar în cele din urmă un gen diferit. Ti vest cu “Într-o vale a violenței, Christopher Smith, cu” Ocolire “, acum Eric Anglia cu” Ia fata “, și există mai multe exemple I cant cred că de pe partea de sus a capului meu immedietely. Eric Angliei” Ia fata “este optimist, șold, oarecum interesant, și destul de rapid ritm.

Acest film este realizat de un regizor care și-a făcut numai filme de groază până la acest punct și, deși el este tânăr Eric Anglia este încă condimentat în genul. Madison County aveau caractere cornoase și urât, dar a fost în general un film de groază bun. De asemenea, a fost un Contractat film de groază bun. Este un film de groază corp cu unii factori înfiorător bine să-l.

Acesta oferă un nod frumos oroare independent ca ea stele talentat scenarist Simon Barret, ca om misterios, Caroline Williams mama îngrijorată, Matt Mercer, care Anglia, de asemenea, folosit în primul său film “Madison County” și a continuat să devină un discontinue în independent groază. “Marginea drumului”, a doua Angliei la cel mai nou film, a fost destul de nasol si lipsit de evenimente.


Trailer Get the Girl