Gernika (2016)

Gernika (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Koldo Serra
Actori: James D’Arcy, Burn Gorman, María Valverde
An: 2016
Gen: Romantice, Razboi
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Gernika

Henry este un corespondent de război destul de cinic, plecat pe front pentru a transmite informaţii de ultimă oră din Guenica, Spania, pentru ziarul New York Herald Tribune din Statele Unite. Deşi credea că sentimentele lui au murit pentru totdeauna, inima lui începe să bată din nou când o cunoaşte pe Teresa, unul dintre cenzorii Republicii, care are obligaţia de a controla ştirile pe care jurnaliştii le trimit în străinătate. Însă în ciuda sentimentelor reciproce, faptul că unul dintre ei nu este liber începe să le creeze mai multe probleme decât războiul propriu-zis.


Trailer Gernika


Review Gernika

După cum sugerează și numele, “Gernika” este inspirat de atacul aerian fatal această populație exact acum 79 de ani. In timpul Războiului Civil Spaniol. Interesant, aceasta este prima dată în istoria cinematografiei care un film îndrăznește să facă o dramă despre acest eveniment. Care cu siguranță a făcut mult pentru a crește interesul meu ca spectator.

Dar, trebuie spus, “Gernika” nu este un film pentru a fi utilizat Războiul civil. De fapt, deși se concentrează asupra acestui istoric oameni episod Vizcaino, este o producție internațională în care a implicat în mod evident țara noastră. Dar este greu de identificat ca spaniolă și nu doar pentru că există jucători străini. De asemenea, pentru cvasi nordice estetice și strategice sale de așteptare.

Este total diferit de filmele noi sunt folosite pentru a vedea în filme pe această temă, a cărui fotografie adesea dominată de ocru. “În Gernika” nu merge bine, aspectul vizual și tehnic bandă sunt îngrijite în special de regizor. Iar imaginile sunt umplute cu mai vii, verde și albastru ca Pământ, portocale ca focul și culorile gri și negru deoarece provoaca cenusa.