Geo-Disaster (2017)

Geo-Disaster (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Thunder Levin
Actori: Matthew Pohlkamp, Natalie Pelletier, Erich Riegelmann
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, SF
IMDB: 3.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Geo-Disaster

Da, azilul lovește din nou! Încercarea de a face câțiva bani rapizi cu privire la “succesul” lui “Geostorm”. Dar știi ce, îmi place Asylum-ul pentru asta. Desigur, filmele lor nu sunt niciodată prea impresionante sau originale, dar prin ridicolitatea lor filmele tind de multe ori să devină niște divertisoare destul de distractive, deși cu siguranță nu voi numi acest film foarte bun sau deosebit de distractiv.

Și într-adevăr, oricine ar chema sau considera acest film ca fiind chiar unul bun, este, probabil, destul de nebun. Nu există nici o originalitate. Nici o emoție reală și absolut nimic despre acest film care vine aproape de a fi impresionant. Efecte eficace, acțiune îndoielnică, o poveste nonsensicală. Cu alte cuvinte; destule aici pentru iubitorii de film B și iubitorii de filme rău în general, să se bucure.

În principiu, nu este altceva decât un film despre o grămadă de personaje neinteresante care încearcă să supraviețuiască unor situații foarte luminoase. Serios, lumea este la cărămida distrugerii din acest film, totuși toate personajele trebuie să supraviețuiască urcând pe o stâncă și scăpând dintr-o clădire ușor prăbușită. Da, este vorba despre atâta entuziasm pe care acest film îl poate oferi. Nu există niciodată un adevărat sentiment de distrugere și pericol adevărat, nici măcar când vulcanii încep să izbucnească și undele de maree se lovesc de coastă. În definitiv, știți cum vor progresa lucrurile și în cele din urmă se vor încheia, deoarece filmele de genul ăsta sunt numerele și nu prea vă surprind.