Gemini: Conspirația – Gemini Man (2019)

Filmul Gemini: Conspirația – Gemini Man online subtitrat este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry. Filmul e realizat cu o tehnologie nouă – HFR (High Frame Rate), și e regizat de Ang Lee și produs de Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger. Alături de Will Smith îi vom vedea pe Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen și Benedict Wong.

Noul film al regizorului Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain, Crouching Tiger, Hidden Dragon), este unul cât se poate de ambițios în ceea ce privește tehnologia de producție folosită. Pentru a scoate în evidență această particularitate a lui Gemini: Conspirația – Gemini Man, studiourile Paramount Pictures au lansat în acest week-end un clip video cu imagini din culise, ce explică tehnologia 3D+ folosită, în care detaliile sunt mult mai bine redate, iar spectatorul se simte purtat chiar în mijlocul acțiunii.

Gemini: Conspirația - Gemini Man (2019) Online Subtitrat


Regia: Ang Lee
Actori: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen
An: 2019
Gen: Actiune, Drama, SF
IMDB: 5.7


Gemini: Conspirația – Gemini Man (2019) Online Subtitrat


Trailer


Recenzie film Gemini: Conspirația – Gemini Man (2019)

Cineastul vorbește chiar de o „nouă eră în cinematografie”, datorată acestor inovații în modul de capturare și de redare a imaginii.

Will Smith interpretează în film Gemini: Conspirația – Gemini Man două personaje – un asasin al Guvernului de vârstă mijlocie, pe nume Henry Brogan, și clona sa tânără, Junior, care este trimis să îl elimine. Evident, pentru versiunea mai tânără a lui Smith s-a apelat la grafica digitală, însă la 120 cadre pe secundă utilizarea cascadorilor și motion-capture-ul facial asigurat de Will Smith (la care s-ar fi aplicat „întinerirea digitală„) ar fi fost insuficiente. Cei de la Weta Digital au ales să recreeze integral personajul (procesul a durat nu mai puțin de doi ani), căci o simplă ștergere a ridurilor de pe fața actorului ar fi fost mult prea costisitoare și ar fi făcut ca personajul să arate artificial.

„Când faci lucrul acesta [stergerea digitală a efectelor bătrâneții de pe față, n. red.], elimini mai toate detaliile… Îmbătrânirea este ceva mult mai complicat, este chiar viața”, a subliniat Lee într-un interviu. Cinestul a fost preocupat nu doar ca tânărul personaj creat să arate cât mai convingător pe ecran, dar să surprindă și șarmul actorului celebru a cărui „clonă” este. Cât de bine a reușit să facă acest lucru, ne vom convinge din 11 octombrie, când filmul ajunge și pe marile noastre ecrane.


Online Subtitrat

Filmul Gemini: Conspirația - Gemini Man online subtitrat este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui agent operativ tânăr și cu abilități speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry. Filmul e realizat cu o tehnologie nouă - HFR (High Frame Rate), și e regizat de Ang Lee și produs de Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger. Alături de Will Smith îi vom vedea pe Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen și Benedict Wong.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5