Gatao 2 The New King (2018)

Ren a reusit in cele din urma sa ii ia locul sefului lui ca sef la North Fort Gang in filmul Gatao 2 The New King online subtitrat. Mult timp, ambitiile lui fusesera retinute; acum, el le poate realiza. Dar Jian, nemilos, se intoarce cu propria sa banda. Desi Ren si Jian au fost odata ca frati, pozitia lui Ren este provocata, creend tensiuni cu Qing, capitanul sau loial. Acum ca fostii prieteni sunt dusmani, dar care este pretul loialitatii?

Ce va ramane din prietenie cand fumul de lupta se va stinge? Gatao 2 The New King online subtitrat nu este o re-inventie a genului de gangsteri, dar este totusi un film bine facut si distractiv. Cu secvente de actiune bune si scene excelente, filmul pare sa vizeze o audienta in afara de cea interna, oferind o poveste mai universala. Aceasta poveste ascendenta despre ambitie si razbunare isi va gasi probabil spectatorii, in ciuda defectelor sale, dar filmul tinteste prea sus.

Filmul Gatao 2 The New King online subtitrat are legaturi cu intamplarea din 2007, cand unul dintre nasii din lumea interlopa din Taiwan a murit. Chen Chi-li, una dintre cele mai controversate figuri din tara, nu a murit din cauzele stereotipice ale comertului sau, ci din cauza cancerului pancreatic la varsta de 63 de ani.


Regia: Cheng-Kuo Yen
Actori: Collin Chou, Shih-Sian Wang, Jack Kao
An: 2018
Gen: Crima
IMDB: 5.9


Gatao 2 The New King (2018) Online