Garter Snake – Vares Sukkanauhakäärme (2011)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Garter Snake – Vares Sukkanauhakäärme (2011) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Mika Karttunen, Reijo Mäki
IMDB Rating: 5,2
Regizor(i): Lauri Törhönen
Actori: Antti Reini, Matti Onnismaa, Eppu Salminen

Suntem în Turku in “Garter Snake”, ca de obicei, și urmează detectiv particular Jussi Vares. Pe Pub favorit, el bea bere cu prietenii și vorbește la toate, de obicei în jurul valorii de femei și asediu din acestea. Prietenii realizate dintr-un scriitor nu a reușit, un fost preot care este acum detine o librărie și jumătate gangster. Vares, este prezentat o sarcină aparent simplă. Un avocat bogat crede soția lui are o aventură cu un Casanova pian-playing din Spania. Vares întreb dacă vrea dovada la o acțiune de divorț, dar avocatul vrea dovezi care să justifice expulzarea omului de lucru sezon. Vares este promis bine plătit pentru sarcină și el este doar paisprezece zile.

Evident, are Vares o misiune. Berea trebuie să fie plătită într-un fel înțeles in Garter Snake. Aceasta nu ia mult timp înainte de a vede Casanova, împreună cu o grămadă de femei diferite, inclusiv soția avocatului. Nu există dovezi cu privire la orice nereguli până Vares îl urmează într-o cameră de bagaje, unde a extrage un sac mai mic. Călătoria continuă în noapte și se termină cu Casanova împușcat mortal în mașina sa de către un atacator necunoscut, practic în fața Vares.

La fel ca în filmul anterior din serie este script-ul de prelucrare substandard. Legăturile dintre diferite personaje sunt multe și neclare. Omor, tentativă de omor, răzbunare, răpire etc. stivuite pe partea de sus a reciproc. Cred că aceasta este o abordare care autorul Reijo Mäki utilizarea în cărțile lor și care funcționează sub formă de carte, dat cărțile sale sunt cele mai bune vanzatori, ci ca filmul este necesar unele subtierea pentru ca aceasta să funcționeze în termen de 90 de minute. Dacă intenționați să urmeze serie de Garter Snake, am recomandăm să nu trage concluzii din imaginea de pe copertă și nu citesc textul de pe partea din spate pentru nici dezvăluie totul, sau așa că nu este un singur drept.