Garfield (2004)

Garfield (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Hewitt
Actori: Jennifer Love Hewitt, Breckin Meyer, Bill Murray
An: 2004
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3jM-B8mYy94/Garfield." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Garfield

Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viață cât se poate de dulce. Lăfăindu-se în fotoliul său din fața televizorului, delectându-se cu mâncarea sa preferată, lasagna și proferând insulte la adresa stăpânului său, Jon (interpretat de Breckin Meyer), se simte stăpânul Universului.

Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt), aceasta îi încredințează lui Jon, spre îngrijire, o biată creatură orfană, a cărei distracție preferată este aceea de a alerga după propria coadă – un câine pe nume Odie.

Viața liniștită a lui este dată astfel peste cap. Soluția lui este una singură: „Afară, câine nenorocit !”. Când Odie este răpit de un nemilos dresor de câini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), se simte responsabil pentru soarta câinelui. Cu o energie și un curaj neobișnuite pentru el, Garfield renunță la viața sa liniștită și intră în acțiune, cu o singură idee în minte: să-l salveze pe Odie.

O comedie neindoielnica , atat de amuzanta , plina de un umor sec , usor digerabil . vocea lui Bill Murray si comportamentul lui fac tot filmul . ca si la capitolul “distributie” acest film sa stea bine , ne-am bucurat si de prezenta Jennifer Love Hewitt , ce a avut un rol mai mult simbolic , pentru ca toata actiunea , toate nazbatiile , au fost produse de catre Garfield si suportate in mare parte de catre stapanul sau , interpretat ireprosabil de Breckin Meyer , alta prezenta inspirata in film . cred ca filmul poate gasi fani atat in randul copiilor , cat si in cel al adultilor .


Trailer Garfield