Gardienii destinului – The Adjustment Bureau (2011)

Gardienii destinului – The Adjustment Bureau (2011) film online subtitrat

Regia: George Nolfi
Actori: Florence Kastriner, Phyllis MacBryde, Natalie Carter, Emily Blunt, Matt Damon
Anul: 2011
Gen: Romantic, SF, Thriller
Durata: 106 minute
IMDB: 7.1

Aici mă duc din nou. Voi fi neputincios să mă oprească. “Gardienii destinului” este despre conflictul dintre liberul arbitru și predestinare, și chiar acolo, aveți toată dilema de viață, nu-i așa? Fie face o diferență ce ai alege sa faci, sau cartea a fost deja scris, și tot ce poți face este transforma paginile.

Că aceste întrebări sunt ridicate într-un thriller science-fiction cu o poveste de dragoste de la miezul ei, nu ar trebui să fie surprinzător. Sci-fi oferă povestitori libertatea de tinkering cu realism, și puțini scriitori care a făcut cu mai mult de complexitate Philip K. Dick. Acest film scris si regizat de George Nolfi se bazează pe o poveste despre Dick o legiune de “reglare”, care se deplasează un lucru ciudat acolo și un lucru cunoscut aici, doar pentru a fi sigur încasările totul conform planului. Al cărui plan? Dispozitivele de reglare nu sunt mari pe explicații. Sunt ca agenți sub acoperire pentru puterea mai mare de alegere.

Dar mai bine întocmite planuri de șoareci și oameni, uneori fara stapan. Șansă aleatorie barje în, și interferențele ei trebuie să fie corectate. În “Gardienii destinului”, Matt Damon joacă un candidat al Congresului numit David Morris, care merge în camera de bărbați are toate motivele să cred că este gol, și care ar trebui să apară de la una dintre tarabe, dar Elise Sellas (Emily Blunt). Ce făcea acolo? Tu nu cross-examina un Meet Cute. Cel mai important lucru este, aceste două persoane, care nu au fost niciodată destinate să se întâlnească, au ca chimie special, că înseamnă că sunt o romantică meci perfect. Ei știu, o știm, și când ochii și buzele lor îndeplinesc, poveștile lor devin încâlcit.

Phillip Dick a fost intrigat de dispozitive care ia permis să examineze mecanismele prin care viața se desfasoara. Cred că a votat pentru voință liberă pe termen scurt (durata de viață inteligentă pe Pământ, spune), evoluția pentru mijlocul distantei (lucruri dezvolta în conformitate cu principiile care stau la baza) și predestinare pe termen lung (universul va entropie și înceta) . Un bărbat și o femeie a cărei ochi satisface nevoia Cute fi preocupat pe termen foarte scurt numai.