Gangsteri – Hoodlum (1997)


Gangsteri – Hoodlum (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Bill Duke
Actori: Laurence Fishburne, Tim Roth, Vanessa Williams
An: 1997
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Gangsteri – Hoodlum (1997)

Harlem, anii `30. De curand iesit din inchisoare, Ellsworth Bumpy Johnson descopera ca Harlemul nu mai este la fel ca inainte. Stephanie St. Clair, o femeie care conduce un joc de loterie ce da sarmanilor speranta intr-o zi mai imbelsugata, este la concurenta cu regele berii din Bronx, Dutch Schultz. Acesta doreste sa se extinda si in cartierul negrilor. Razboiul dintre cele doua bande incepe, lasand in urma multe victime nevinovate.

Nu foarte multe filme au primit nota maxima de la mine in ultimul timp ; dar acesta o merita fara niciun dubiu ! aparent o poveste simpla cu gangsteri ; sau altfel spus cu lupta dintre albii si negrii care vor sa controleze cartierul Harlem ; filmul reuseste sa fie atat de complex ; plin de intrigi de culise ; de rasturnari de situatie dar mai ales de lupte purtate de la distanta si mari conflicte de interese !

Distributia nici nu ar mai trebui amintita ; avand in vedere cat de bine s-a descurcat ; iar atmosfera uimitor de tensionata ne-a oferit clipe de neuitat ; chiar memorabile ; as putea spune . toata desfasurarea este genial gandita si realizata ; iar finalul este de departe cireasa de pe tort ; unul atat de dramatic si de frumos ! cu siguranta ; un film de vazut ; si nu doar o data !